میثاق رایانه

آموزش رایانه

میثاق رایانه

آموزش رایانه

با این ترفند مانع پرشدن حافظه گوشی خود توسط واتس اپ شوید!

 WhatsApp به طور خودکار عکس‌ها و فیلم‌های جدیدی را که برای شما ارسال می‌شود بارگیری می‌کند. این موارد در تلفن شما ذخیره می‌شوند، اما همچنین می‌توانند در رول دوربین ذخیره شوند. نسخه به روز شده WhatsApp اکنون به شما امکان کنترل بیشتر بر روی آنچه را که رسانه در تلفن شما ذخیره شده است می‌دهد.

همه چیز را پاک کنید

برخی از طولانی‌ترین و فعال‌ترین چت‌های WhatsApp شما به احتمال زیاد قسمت قابل توجهی از فضای ذخیره سازی دستگاه شما را اشغال می‌کنند. WhatsApp چند ابزار جدید مدیریت ذخیره سازی را برای کمک به شما در کنترل مجدد خود ارائه داده است. مدیریت ذخیره سازی ممکن است تا حدودی کارساز نباشد، اما می‌تواند به بهبود عملکرد گوشی شما خیلی سریع کمک کند.

در WhatsApp، به «تنظیمات» (در منویی که با سه نقطه در سمت راست بالا WhatsApp نشان داده شده است) بروید، سپس «ذخیره سازی و داده ها» و در آخر «مدیریت فضای ذخیره سازی». این صفحه لیستی از مکالمات شما و میزان ذخیره سازی هر یک از آن‌ها را نشان می‌دهد. روی یک شخص یا گروه ضربه بزنید و خواهید دید که چه تعداد پیام، مخاطب، عکس، مکان، فایل گیف، فیلم، اسناد و پیام‌های صوتی ذخیره شده است. می‌توانید با انتخاب گزینه روی صفحه و تصمیم گیری برای خلاص شدن از دسته چت، "فضا را آزاد کنید".

حذف همه عکس‌ها از یک گپ باعث از دست رفتن برخی از عکس‌هایی می‌شود که می‌خواهید نگه دارید. جدیدترین ابزار ذخیره سازی WhatsApp، که در ابتدای ماه نوامبر برای همه در دسترس است، برای کنترل دقیق‌تر افراد طراحی شده است.

واتس آپ صفحه "مدیریت فضای ذخیره سازی" را دوباره طراحی کرده است تا نشان دهد چه مقدار از تلفن شما توسط داده‌های ذخیره شده در WhatsApp مصرف می‌شود. همچنین عکس‌ها و فیلم‌هایی را که چندین بار به شما ارسال شده اند و بزرگترین پرونده‌ها را در دستگاه شما برجسته می‌کند. به دو بخش جدید - "بار‌ها با ارسال مجدد" و "بزرگتر از ۵ مگابایت" - در نمای گالری که می‌توانید فایل‌ها را به صورت دسته‌ای حذف کنید، می‌توانید دسترسی داشته باشید. روی همه پرونده‌هایی که می‌خواهید خلاص شوید ضربه بزنید و نماد حذف را بزنید. همچنین گزینه‌ای برای انتخاب همه و انتقال فوری آن‌ها به سطل زباله وجود دارد.

ادامه مطلب ...

امنیت گوشی هوشمند خود را با رعایت چند نکته بالا ببرید

 ، با توجه به اینکه امروزه تلفن همراه نقش بسزایی در تعاملات اجتماعی و بطور کلی در زندگی فردی انسان‌ها دارد، نقش امنیت بیش‌تر از هر زمان دیگری خود را نمایان می‌کند. پرداختن به بحث امنیت ارتباطات در درجه اول از وظایف شرکت‌های متولی امر و در درجه دوم وظیفه فردی کاربران است. در ادامه سعی داریم نکاتی را که می‌تواند موجب ارتقاء سطح امنیت دستگاه‌های تلفن همراه شود را آموزش دهیم.

۱. نکته اول: فعال‎سازی قفل صفحه
در تلفن‌های همراه در صورتی که مدت کوتاهی از گوشی هوشمند خود استفاده نکنیم (به عنوان مثال ۳۰ ثانیه)، گوشی هوشمند شما باید به صورت خودکار قفل شود. این امر نه تنها برای گوشی‌های هوشمند بلکه برای تبلت یا لپ‌تاپ شما نیز ضروری می‎باشد. این ساده‎ترین روش برای جلوگیری از نفوذ و تامین امنیت دستگاه‎های مورد استفاده می‎باشد.

برای قفل صفحه خود از پین کد استفاده نکنید. زیرا ساده‌ترین روش ممکن برای نفوذ است، فقط کافی است هنگامی که کد را وارد می‌کنید فردی مخفیانه شما را نگاه کند. به جای آن، پسورد اختصاصی انتخاب کنید، این پسورد باید به اندازه کافی طولانی بوده و ترکیبی از حروف، اعداد و نماد‎ها باشد.

گزینه‎ی دیگر قفل صفحه استفاده از الگو‌های قفل صفحه است، الگوی دشواری انتخاب کرده و سپس گزینه‎ نمایش الگو هنگام وارد کردن آن را غیر فعال کنید.

همچنین اگر اثر انگشت به عنوان گزینه‎ای در گوشی هوشمندتان موجود می‌باشد شما می‌توانید علاوه بر الگو، از اثر انگشت خود به منظور فعال کردن تلفن همراه خود استفاده کنید.

ادامه مطلب ...

چند نکته کامپیوتری


برخی نکات کامپیوتری به ظاهر خیلی ساده و ابتدایی هستند اما شاید عده ای تازه کار آن ها را ندانند.

افراد زیادی خیلی از تعاریف و نکات ابتدایی کامپیوتر که برای اکثر مردم خصوصآ جوانان بسیار بدیهی و جا افتاده است نمیدانند. در ادامه به توضیح برخی از ابتدایی ترین نکاتی می پردازیم که هر کاربر ساده کامپیوتر باید بداند. اگر از کاربران تازه کار کامپیوتر هستید مطلب زیر را به دقت بخوانید.

1- تفاوت وبلاگ و وب سایت: یک باور اشتباه این است که وب سایت یک آدرس مستقل دارد، مثلآ تنها کاربران عضو سایت قادر به مشاهده لینک ها هستند. عضویت در سایت / ورود به یک سایت است اما microsoft.persianblog.ir یک وبلاگ است. این تعریف اشتباه است.

وبلاگ جایی است که  عمومآ  یک نفر یادداشت هایی می نویسد. این یادداشت ها می تواند شخصی، تخصصی یا عمومی باشد. وبلاگ ها بر پایه یکی از برنامه های مدیریت محتوا نظیر وردپرس یا مووبل تایپ هستند. همچنین می توانند روی سرویس دهنده های وبلاگ آنلاین باشند، مثل Blogspot یا Persianblog و… که در این صورت آدرس آنها به شکل EsmeWeblog.Persianblog.ir و… درمیاید. اما می توانند آدرس شخصی هم داشته باشند.

اکثر وبلاگ ها شامل بخش نظرات هم هستند که خوانندگان از این طریق با نویسنده در ارتباط هستند و نظر خودشان را به اطلاع نویسنده می رسانند. هم وبلاگ و هم وب سایت می تواند متعلق به یک نفر، چند نفر یا یک شرکت هم باشد در نتیجه مالکیت یا مخاطب یک نشانه برای تمیز دادن وبلاگ از وب سایت نیست. اما عموما وبلاگ متعلق به یک نفر است و شما با ورود به آن می دانید که در حال خواندن نوشته چه کسی هستید. وبلاگ ها عموما غیر رسمی تر از وب سایت ها هم هستند.

یک تفاوت دیگر هم این است که وب سایت ها عموما سرویس یا محصول خاصی دارند اما وبلاگ ها حداقل مستقیما سرویسی ارائه نمی کنند و فقط حاوی نوشته های نویسنده هستند.

2- دومین، دامین یا دامنه: خودتان را درگیر نکنید، خیلی ساده است. اسم هر سایت (آدرسی که تایپ می کنید که واردش شوید) دامنه آن سایت است. مثلآ دامنه یاهو yahoo.com است. برای داشتن این نام ها باید نام مورد نظر آزاد باشد و مبلغی را سالیانه پرداخت کنید تا به نام شما ثبت شود.


توجه کنید که در مثال یاهو، کل عبارت "Yahoo.com” دامنه است، نه فقط "Yahoo” در نتیجه "Yahoo.net” هم یک دامنه جدا است که می تواند متعلق به فرد دیگری باشد، همچنین "Yahoo.org” و… اما شرکت های بزرگ تمام دامنه های اسم شرکت شان را به نام خودشان ثبت می کنند.

3- هاست یا هاستینگ:
 هاست، هاستینگ یا Host یعنی فضایی که فایل های یک سایت اینترنتی روی آن قرار می گیرد. هر چیزی که شما روی یک سایت می خوانید باید روی یک کامپیوتر واقعی در یک جایی از دنیا وجود داشته باشد. این فضا ها هم توسط شرکت ها فروخته می شود. در نتیجه اگر می بینید می گویند «هاست 100 مگابایتی» یعنی به شما 100 مگابایت فضا می دهند که فایل های سایت تان را در آن نگهداری کنید.

4- پروکسی همان فیلتر شکن نیست:
 پروکسی (proxy) همان فیلتر شکن نیست و هیچ ربطی هم به فیلتر شکن ندارد. وقتی شما IP و Port پروکسی را در برنامه ای وارد می کنید یا از فیلتر شکن استفاده می کنید کامپیوتر شما به یک کامپیوتر دیگه در جایی از دنیا وصل می شود و آن کامپیوتر به سراغ آدرسی می رود که شما می خواهید آن را باز کنید. حالا اگر پروکسی شما در یک کشور خارجی باشد می تواند جاهایی برودکه شما نمی توانید.

5- وی پی ان (vpn) همان فیلتر شکن نیست:
 نمی خواهیم به ساختار vpn و… بپردازیم. باید بگوییم vpn نوعی از شبکه است که اطلاعاتی که در آن رد و بدل می شود به خاطر فرایند رمزنگاری قابل دیده شدن نیست. اینکه vpn به عنوان یک فیلتر شکن استفاده می شود هم موردی مشابه است.

6- RAM بیشتر همیشه بهتر نیست: رم و حافظه بیشتر همیشه الزاما بهتر نیست. یعنی کلا این عدد ها هر چقدر بزرگتر می شوند الزامی نیست که بهتر شوند. به دلایل مختلف، مهم ترین آن اینکه خیلی اوقات کامپیوتر شما توان استفاده از مقدار عظیم RAM را  ندارد. به عنوان مثال، اکثر افراد از ویندوز های 32 بیت استفاده می کنند که توان استفاده بیشتر از 4 گیگ رم را ندارند یعنی اگر شما 8 گیگ رم هم داشته باشید هیچ فرقی نخواهید دید. پس اگر از نحوه کار یک دستگاه آگاه نیستید حواستان جمع باشد که پول تان را بیخود هدر ندهید. برای استفاده بیشتر از 4 گیگ رم باید از سیستم عامل های 64 بیت استفاده کنید.

7- قوی بودن یکی از اجزای کامپیوتر ضعیف بودن جزئی دیگر را جبران نمی کند:
 این هم از جمله اشتباهاتی است که بعضی ها تصور آن را دارند. هر عضو کامپیوتر وظیفه منحصر به فرد خودش را دارد و قوی بودن یک جز، مثلآ RAM ضعیف بودن CPU را جبران نمی کند.

۷ روش ساده برای افزایش سرعت کامپیوتر

سرعت کم کامپیوتر باعث اختلال در کار می‌شود به همین در این خبر ۷ روش برای بالا بردن سرعت کامپیوتر مطرح شده است.

۷ روش ساده برای افزایش سرعت کامپیوتر

بسیاری از ما ممکن است از کندی رایانه رنج ببریم که ممکن است باعث ایجاد خلل و قصور در کار ما شود و یا اغلب باعث کندی فرآیند مد نظر ما و در نتیجه فوت زمان می‌شود. گاهی نیز این کندی سرعت به نحوی می‌شود که عملیات مدنظر ما متوقف می‌شود و کار ما نیمه تمام می‌ماند. همه این اشکالات و خلل‌ها به خاطر یک مشکل کوچک است که به راحتی می‌توان آن را برطرف کرد که هم سرعت و راندمان کار بالا برود و هم در کارها خللی وارد نشود. در این‌جا ۷ روش ساده برای حل مشکل کندی کامپیوتر مطرح می‌کنیم

۱) کاهش تعداد برنامه‌هایی که هنگام روشن شدن رایانه به طور خودکار اجرا می‌شوند و با حذف برنامه‌های غیرضروری که از منوی شروع خودکار از مقدار زیادی حافظه اصلی استفاده می‌کنند، سرعت سیستم را کاهش می‌دهد.

۲) از باز کردن همزمان تعداد زیادی صفحه در مرورگرهای اینترنتی خودداری کنید.

۳) به طور منظم رایانه خود را از نظر ویروس بررسی کنید.

۴) رایانه را به طور دوره‌ای (حداقل در چند روز یک بار) راه‌اندازی مجدد کنید.

۵) استفاده از یک حالت ذخیره‌سازی معروف به حالت جامد (SSD)، که مدت زمان لازم برای کار با رایانه و باز کردن بیشتر برنامه‌ها را به چند ثانیه کاهش می‌دهد نیز می‌تواند موثر باشد.

۶) از سرویس ReadyBoost موجود در سیستم عامل ویندوز ۱۰ استفاده کنید؛ این امکان را می‌دهد تا حافظه کامپیوتر اصلی را با هزینه حافظه افزایش دهید.

۷) از استفاده از مدل ذخیره‌سازی ابری OneDrive که مایکروسافت به مشتریان خود ارائه می‌دهد جلوگیری کنید زیرا هماهنگی مداوم با سرویس ذخیره‌سازی ممکن است به طور قابل توجهی سرعت سیستم عامل را کم کند.

۶ نوشیدنی برای تقویت سیستم ایمنی بدن در برابر بیماری‌های عفونی

 

با خوردن این نوشیدنی ها، سیستم ایمنی بدن خود را در برابر بیماری‌های واگیردار تقویت کنید.

 آنتی بادی‌های موجود در سیستم ایمنی بدن، برای مقابله با بیماری‌ها و دفع عفونت‌ها کاربرد دارد؛ از این رو مهم است که هر فرد به تقویت سیستم ایمنی بدن خود بپردازد.

پایگاه «TheHealthSite» در گزارشی، به فهرستی از نوشیدنی‌های سالمی که سیستم ایمنی بدن شما را تقویت می‌کند، پرداخت:

۱- آب گوجه فرنگی: آب گوجه فرنگی تازه حاوی «فولیک اسید» است که خطر عفونت را کاهش می‌دهد؛ همچنانکه حاوی انواع ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدن‌های قوی است که فواید زیادی را برای سلامت بدن فراهم می‌کند.

با این ۶ نوشیدنی، سیستم ایمنی خود را در برابر بیماری‌های عفونی تقویت کنید

ادامه مطلب ...