چراغ power نشان دهنده روشن بودن مودم به صورت صحیح می باشد.این چراغ می بایستی به صورت ثابت روشن بماند. طبیعتا روشن نبودن این چراغ به معنی عدم ورود جریان به آن است و در صورتی که با وجود اتصال صحیح سیم ها و عدم وجود مشکل در پریز برق مورد استفاده این چراغ روشن نمی شود احتمالا آداپتور دستگاه دچار مشکل بوده و یا مودم به کلی سوخته است.
در اکثر مودم ها یک چراغ به نام link ،STATUS یا ADSL وجود دارد که وضعیت ارتباط با مرکز مخابراتی را نشان میدهد. پس از اتصال مودم به برق روشن بودن چراغ Link نشان دهنده این است که اتصالات فیزیکی روتر عاری از هر گونه نقص و ارتباط با مرکز مخابراتی برقرار است و خاموش بودن یا قرمز بودن این چراغ به این معناست در کابل ها یا پورت ها ( در پشت روتر) به درستی متصل نشده اند یا دچار خرابی هستند.
چراغ internet نشان دهنده اتصال مودم به شبکه جهانی اینترنت می باشد و چشمک زدن این چراغ به معنی انتقال داده در مودم می باشد. در بعضی از مواقع چراغ ADSL روشن و ثابت است اما چراغ اینترنت خاموش است این بدان معناست که قطعی اینترنت از مرکز مخابراتی (isp) بوده و برای رفع این مشکل باید با این مرکز تماس گرفته و مشکل را از طریق مرکز حل نمود.
چراغ LAN که بسته به نوع مودم تعداد متفاوتی دارد نشان دهنده ارتباط فیزیکی مودم با کامپیوتر یا تلوزیون هوشمند و... می باشد.در صورت اتصال صحیح این کابل با سایر دستگاه ها میتوان اینترنت را با آن ها به اشتراک گذاشت.
در مودم های دارای تکنولوژی وای فای چراغی با نام wireless برای نشان دادن وضعیت روشن بودن وای فای و پخش امواج در محیط وجود دارد.در صورت اتصال دستگاهی از طریق وای فای به مودم و استفاده از اینترنت این چراغ به صورت چشمک زدن در می آید.